Zomerboekjes 2017

Kidsweek

Vakgebied & deelgebied: begrijpend lezen
Doelgroep: groep 5 t/m 8
Tijdsduur: zelf te bepalen
Producent: Kidsweek in de Klas / Young & Connected

     

Inhoud
Kidsweek in de klas heeft leuke zomerboekjes gemaakt; boordevol begrijpend-lees opdrachten, puzzels, moppen en meer! De kinderen kunnen hiermee zelfstandig aan het werk gaan. Leuk voor op school, maar ook thuis! Hieronder kunt u het eerste zomerboekje en de antwoorden downloaden. Later volgen meer zomerboekjes, dus houd deze pagina in de gaten!

Zomerboekje 2017 week 27

Zomerboekje 2017 week 28

Zomerboekje 2017 week 29

Meer informatie over Kidsweek in de Klas?
Begrijpend Lezen met Kidsweek in de Klas is dé actuele methode voor begrijpend lezen. Met Kidsweek in de Klas vinden uw leerlingen begrijpend lezen weer leuk en heeft u weer lees- en leergierige kinderen in de klas. Op deze pagina vindt u demo-lesmateriaal waarmee u en uw leerlingen kennis kunnen maken met Kidsweek in de klas. Hier kunt u een gratis informatiepakket aanvragen. Neem nu een vast abonnement en u ontvangt 10% korting op het eerste jaar.


Mediawijs met Kidsweek in de Klas
Mediawijs met Kidsweek in de Klas is dé actuele en digitale methode voor mediawijsheid in het basisonderwijs. Het bestaat uit een lesprogramma dat bestaat uit 10 lessen die zijn gekoppeld aan de 10 competenties die Mediawijzer.net heeft ontwikkeld. Iedere maand komt een ander aspect van mediawijsheid aan bod. U kunt hier een gratis proefpakket aanvragen.

twitter32x32.pngfacebook 32x32.png Volg Kidsweek in de Klas via Twitter en Facebook
 

        
Schoolbordportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestWinter 2018
Nu beschikbaar! bekijk hier het lesmateriaal!