JouwZoekmachine | De zoekmachine voor kinderen!
 
JouwZoekmachine houdt rekening met het lees- en begripsniveau van de gebruikers. Kinderen tussen 6 en 18 jaar worden geholpen bij het formuleren van hun zoekvragen en krijgen als zoekresultaat uitsluitend geschikte en betrouwbare bronnen in beeld.


Ga naar de online versie van JouwZoekmachine.nl  | 
ga naar de JouwZoekmachine app

Meer informatie over WizeNoze
De technologie die WizeNoze ontwikkelt zorgt ervoor dat kinderen tussen 6 en 18 jaar geschikte en relevante online informatie aangeboden krijgen. Daarvoor is onder andere JouwZoekmachine.nl ontwikkeld, de eerste zoekmachine ter wereld die rekening houdt met het leesniveau van de gebruiker. Inmiddels zijn meer dan miljoen zorgvuldig geselecteerde webpagina’s toegevoegd. Deze zoektechnologie wordt ook geïntegreerd in de websites van bedrijven en organisaties.

Er is nog een ander probleem. Op internet is veel te weinig bruikbare leeftijdsspecifieke content voor kinderen te vinden. Om dit op te lossen ontwikkelt WizeNoze WizeNote. Hiermee kan een tekst voor volwassenen eenvoudig omgezet worden naar een leeftijdsspecifieke tekst voor kinderen van verschillende niveaus. De Content Editor helpt zo met het schrijven van relevante content voor kinderen. De vertaaltechnologie doet automatisch verbetersuggesties voor een eenvoudigere grammaticale structuur en door een simpelere woordkeus te adviseren.

Heb je suggesties om het internet beter te maken voor kinderen, laat het ons dan weten via info@wizenoze.com.

twitter32x32.png Volg WizeNoze via Facebook en Twitter

 

        
Schoolbordportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestSinterklaas 2017
Nu beschikbaar! bekijk hier het lesmateriaal!