De digibordtools van Gynzy en Prowise op het portaal

 


Het schoolbord- en kleuterportaal zijn startpagina's voor het digitale schoolbord. Hier wordt didactisch verantwoord digibordmateriaal voor u verzameld rondom alle vakgebieden en (actuele) thema's. Naast dit gratis digibordmateriaal is het nu ook mogelijk om de  kwaliteitstools van Gynzy of Prowise weer te geven op het portaal. U kunt dan rechtstreeks vanaf het portaal, niet alleen naar de gratis digibordcontent, maar ook naar alle beschikbare gereedschappen van Gynzy of Prowise navigeren. Op deze wijze heeft u al het beschikbare digibordmateriaal binnen handbereik!

Wilt u dat de tools van Gynzy of Prowise worden weergegeven, dan zet u aan de rechterkant van het portaal een vinkje bij één van deze aanbieders. U kunt dan rechtstreeks vanaf het portaal de bordsoftware en alle andere beschikbare tools benaderen. Ook kunt u naar onderstaande sites navigeren. Het betreffende vinkje is dan al voor u geplaatst.

www.gynzyportaal.nl

www.prowiseportaal.nl

i3LEARNHUB tools

Heeft u nog geen (proef)account bij Gynzy of Prowise, en wilt u de gereedschappen uitproberen, dan kunt u deze hier aanvragen. Wij wensen u met deze nieuwe functionaliteit veel digibordplezier toe!

        
Schoolbordportaal is onderdeel van
portalengroep.nl
Al het educatieve nieuws volgen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

home tabletportaal

Toon ook de tools van:

informatie over deze functie

Nieuws

twitterlinkedinPinterestVoorjaar 2018
Nu beschikbaar! bekijk hier het lesmateriaal!